Frigoterm

Consultanta gratuita

0749025610

Nu esti logat

Intra in cont

Despre noi

Firma FRIGOTERM SERVINSTAL a fost infiintata in anul 2016 ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de servicii in domeniul instalatiilor industriale si civile. Mai precis, activitatile de baza ale companiei a pornit de la excutia lucrarilor de instalatii incalzire, ventilatie si climatizare industrial si civile.

Know-how-ul echipei precum si al tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 10 ani in domeniul instalatiilor si sistemelor de ventilatie, chiar daca, asa cum se poate observa, firma este relativ nou inregistrata in documentele oficiale ale Registrului Comertului.

 Aceasta experienta am dobandito prin angajatii cu o experienat de peste 10 ani in domenul instalatiilor termice, frigorifice si ventilatiilor continuand cu departamentul de marketing si nu in ultimul rand cu departamentul tehnic(executia instalatiilor de incalzire racier si ventilatie).

Astfel, incepand din iarna anului 2016 FRIGOTERM SERVINSTAL  devine unul dintre colaboratorul multor producatori de aer conditionat si tehnica de instalatii .

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in instalatii, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor / clienti. Astfel, dorim sa aducem in intampinarea beneficiarilor/client produse si servicii de cea mai inalta calitate.

Frigoterm © 2023 | Web Design by IT eXclusiv